Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban – 2021., január 03., Karácsony utáni II. vasárnap

„S az Ige testté lett, és közöttünk élt. ”/Jn1,14/ (képforrás: sermons4kids.com)

Imádkozzunk többek között vegyészmérnökeinkért, geográfusainkért, az állatorvosokért, amint ez az emléknapok naptárából kiderül, valamint a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért!

A Szentatya, a testvérek és a plébános imaszándékait külön lapon olvashatjuk! ITT

Az előttünk álló napok alkalmait a táblázatban találjuk. Ne feledjük, hogy Vízkereszt napja parancsolt ünnep: a munkanap ellenére Szentmisével szenteljük meg! Mind 5-én, kedden, mind 6-án, szerdán az esti Szentmisével is megszentelhetjük!

A Vízkereszt ünnepén megáldott szenteltvizet egész évben – babonás szokásoktól mentesen –, katolikus hittel, a keresztségünkre való emlékezésként használjuk. (A hazavitelhez hozzunk magunkkal kicsiny, erre alkalmas palackot, melyet megtölthetünk.)

Idén is örömmel látogatom meg a testvéreket, hogy a házszentelés szolgálatával kérjem Urunk áldását 2021-re is a házban lakók életére. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy a házszentelés egész évben végezhető. Így azt kérem, hogy a helyzet rendeződéséig várjunk, hiszen egy későbbi időpontban is kérhetjük e szentelményt.

Elkészült a 2021-es előjegyzési napló. Lehet Szentmise-szándékot kérni.

A Piszkei és a Süttői Képviselő testület tagjait, a járványügyi helyzetre tekintettel idén nem személyesen, hanem más, alkalmas módon kérem meg, hogy tekintsék meg és véleményezzék a költségvetés és a számadás adatait. Ennek módjáról személyesen értesítem őket.

Előtte a gazdasági tisztviselőket várom a könyvelés átnézésére, szintén személyesen egyeztetett módon, a járványügyi szabályok szem előtt tartásával. Ennek megbeszélésére kérem, hogy keressenek meg!